Att sakna någon man älskar

En bild på mig och min saknade sambo som är på konferens någonstans i SkåneFör två dagar sedan så åkte min älskade sambo iväg på en konferens i Skåne, och hon ska stanna där i hela tre dagar till!

Jag vet att det bara har gått två dagar, men jag har inte ord att kunna beskriva hur mycket jag saknar henne. Jag skulle självklart aldrig stå i vägen för henne och hennes jobb, men det är väl klart att jag får lov att sakna henne när hon åker iväg på en konferens i Skåne i hela fem dagar.

Jag tycker verkligen att det är jättejobbig och speciellt jobbigt är det när jag ska sova. Jag hatar att sova själv och jag är inte alls van vid att sova själv, och speciellt inte i fem dagar i sträck.

Men det värsta tycker jag nog är att jag inte vet var i Skåne som hon är. Det var en överraskning av företaget, att de inte skulle få veta till vilken konferensanläggning i Skåne som de skulle, och självklart så finns det ingen täckning just där, där hon är. Men jag får trösta mig själv med att det faktiskt bara är tre dagar kvar tills hon kommer hem!

Här är 3 av mina tips för att hålla sig glad när ens sambo är på konferens

  1. Åk hem till dina föräldrar och syskon och ät – inget är så gott som ett hemlagat mål mat.

  2. Köp hem ett ordentligt lass med chips – det enda som faktiskt går bra ihop med FIFA

  3. Lägg kuddar på andra sidan sängen – så känner du dig inte så ensam om nätterna

För andra tips, gå in på denna hemsidan!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *