Behöver du hjälp av en fastighetsjurist i Stockholm?

Bygga balkong i Stockholm

Vilka rättigheter har man egentligen som ägare till en lägenhet i Stockholm eller som hyresgäst hos en fastighetsägare? Det kan vara väldigt svårt att reda ut detta och i kombination med att fler tvister uppstår som en följd av den extrema bostadssituationen som äger rum i Stockholm så kan det vara värt att veta följande: det finns hjälp att få och det behöver heller inte kosta så mycket pengar.

Kort sagt; känner du dig orättvist behandlad, har du drabbats av en oskälig hyreshöjning eller har ditt andrahands- kontrakt blivit uppsagt på stående fot så kan det vara läge att kontakta en erfaren fastighetsjurist som kan hjälpa dig genom denna svårpenetrerade terräng i Stockholm.

Det uppstår fler och fler tvister kring bostadsfrågor, kring avtal och kring exempelvis hyror i Stockholm än i någon annan stad i Sverige och det är av den anledningen som vi råder dig att – vid problem – ta kontakt med en fastighetsjurist för att initialt ta reda på vilka rättigheter du har och för att dels också – om det krävs – få hjälp och bli representerad av denna fastighetsjurist. Detsamma gäller dig som fastighetsägare om du upplever problem och inte riktigt vet vad om gäller; exempelvis vid vanvård, vid hyra i andrahand, vid uppsägning och vid hyresskulder.

En fastighetsjurist skulle kunna reda ut många tvister innan de blev alltför infekterade i Stockholm och detta av den anledningen att många – både boende och fastighetsägare – helt enkelt inte vet vad som gäller och vilka lagar och paragrafer som gäller och som ska följas.

Fastighetsjurist kan hjälpa dig vid ett balkongbygge i Stockholm

En vanlig fråga i Stockholm gäller byggen av balkonger och där bostadsrättsföreningar ser till att få till stånd denna extravagans på sina fastigheter. Detsamma gäller ombyggnader av exempelvis råvindar. I många fall är detta rena investeringar; men vad händer om man motsätter sig ett sådant beslut?

Man kanske inte vill göra denna investering utan man är nöjd med den bostad man har, man kanske inte har råd och man kanske inte vill bidra till den förfulning – som många anser att en balkong är? Det som krävs här är att man tar hjälp av en fastighetsjurist som kan hjälpa och bistå genom denna process.

En process som kan bli väldigt känslomässigt krävande och där grannar och andra medlemmar i sin bostadsrättsförening plötsligt kan vända sig mot dig. Detsamma gäller vid ombildningar – ett annat populärt scenario i dagens Stockholm; du har rättigheter och låt en fastighetsjurist vara den som bistår dig och hjälper dig att föra din talan.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *