Bröllop i Skåne

Äntligen är jag förlovad

För några månader sedan förlovade jag mig med min kille, jag blir fortfarande tårögd när jag tänker på det, han hade gjort det så himla fint. Det började med att vi gick ut och åt på en av våra favorit restauranger här i Skåne, vi å gott och drack gott till maten och hade det jätte trevligt. Jag misstänkte ingenting då vi är ganska duktiga på att hitta på saker tillsammans och går ut och äter ibland.

Efter maten gick vi till en glassbar

Vi båda verkligen älskar glass, så vi gick dit och frossade i allt gott dem hade att erbjuda, det var ett perfekt avslut på kvällen tänkte jag, men kvällen var inte slut än. När vi kom hem till lägenheten var det ljus tända överallt som han hade bett en av sina vänner att fixa. Och mitt i hallen gick han ner på knä och frågade om jag ville gifta. Jag började gråta och skrek ut mitt ja, det var helt fantastiskt.

Och nu äntligen har det blivit dags att planera vårt bröllop. Vi har kommit överens om en jätte fin kyrkan här i Skåne som vi ska gifta oss i. Kyrkan är fantastiskt fin och omgivningen runt omkring den är också jätte fin.

En av mina vänner ska hjälpa mig att planera vårt bröllop då det är så otroligt mycket att tänka på, mycket mer än vad jag trodde förut, det är så många små saker som man inte tänker på.

Vårt bröllop ska bli det finaste som någonsin har varit i Skåne.

Gå in och läs mer här!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *