Dåligt med utrymme

Vi behöver ny bostad i Norrköping akut!Jag bor i en liten etta i upp i Norrköping, och numera bor jag även här med min sambo.

Ni kan ju förstå hur trångt det är.

Det är inte bara det att det är trångt, alla våra kläder får inte ens plats i garderoberna utan dem ligger i platspåsar som står överallt i hela lägenheten.  Jag älskar min sambo men det är ganska påfrestande att bo så nära inpå varandra, det finns ingenstans där man kan gå och få vara ensam.

Så det har verkligen blivit dags att hitta en ny bostad, och i Norrköping för jag skulle inte vilja flytta härifrån. Jag har bott här i hela mitt liv och trivs så bra.

Både jag och min sambo jobbar i butik och dessa butiker ligger dessutom väldigt nära varandra så att hitta en bostad som ligger där i närheten hade varit underbart! Tänk va skönt att kunna ligga kvar och sova lite längre och slippa åka buss för att komma till jobbet.

Vi vill ha en bostad som är minst en tvåa så att vi kan ha ett sovrum separat, eftersom man inte lägger sig samtidigt varje kväll kan det var skönt att kunna röra sig i vardagsrummet och köket utan att vara rätt för att väcka den andra.

Jag tror inte det ska vara något problem då det finns ganska många bostäder i Norrköping, men vi kanske inte kan uppfylla alla kraven som vi har. Jag hamnade på en hemsida med ett företag som jag tänkte att jag skulle ringa och höra med ifall dom har någon bostad till oss.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *