Du kan bara du vill

Vi ägnade mycket tid åt att leta efter lediga lokaler i StockholmJag har fått en ny kompis. Kanske inte en sådan bästis som jag kommer umgås med, men åtminstone någon som jag kommer stanna och prata med på stan. Jag har nämligen äntligen hittat det som jag behöver, och personen som hjälpte mig med det, det är min fastighetsförvaltare. Det är ju också därför han är min nya vän.

Man måste vara lite kräsen

Vi har gått så länge, och tittat på alla möjliga lediga lokaler i Stockholm, och jag har blint tackat nej till var och varannan. Antingen för mörk, för liten, på fel ställe och så vidare. Jag är inte så lätt att tillfredsställa, det är bara så. Och varför skall man vara det egentligen? Om man vet vad man vill ha så får man väl se till så att man får det också?

I alla fall, efter en titt på ett flertal lediga lokaler i Stockholm, så har jag ju äntligen hittat den som skall avgöra min framtid. Hit skall jag flytta mitt företag, och hoppas på att jag gräver guld i storstaden. Det kan gå åt två håll. Antingen lyckas vi, eller så gör vi det helt enkelt inte.

Vinnaren är den som aldrig ger upp

Hela poängen är att man aldrig skall ge upp. Ingen trodde att jag skulle få igång företaget överhuvudtaget, och det lyckades jag uppenbarligen alldeles utmärkt med. Efter att ha tittat på ungefär tjugo lediga lokaler i Stockholm så trodde ingen att jag någonsin skulle hitta den som var exakt rätt, men det gjorde jag de också.

Skam den som ger sig helt enkelt, det viktigaste är att du har vassa armbågar och en massa envishet, och sen är det bara att köra på. Lycka till, du fixar det nog du också.

Behöver du hitta lediga lokaler, kolla här: ledigalokalerstockholm.eu

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *