Ett bra val

nöjd efter att ha varit hos frisören i HelsingborgAtt hitta en bra frisör är inte helt lätt, det har jag mycket erfarenhet av och jag bor ändå i Helsingborg där det finns ganska gott om frisörsalonger att välja mellan.

För ungefär 6 år sedan flyttade jag till Helsingborg ifrån Kristianstad, då hade jag hade fått jobb här och var trött på att pendla.

När man flyttar till en ny stad är det mycket man ska tänka på att ordna, och en av dom sakerna är ju just att hitta en bra & prisvärd frisör man kan gå till. Jag är inte en sån person som ändrar mitt hår särskilt ofta, utan jag brukar ha det som jag alltid har haft det.

Men jag vill ändå att det ska bli ordentligen gjort när jag går till frisören.

Jag gick en promenad på Helsingborgs gator för att se om jag hittade någon frisör, men det fanns så otroligt många att det var svårt att välja vilken av dom jag ville gå till.Så jag bestämde mig istället för att googla efter vilken frisör som var bäst i Helsingborg, för då kanske jag kunde hitta betyg från andra kunder som besökt salongen förut.

Jag googlade ”frisör Helsingborg” och fick fram otroligt många resultat. Jag tryckte in på dom olika sidorna och läste om dom och tillslut hittade jag en som jag ville testa. Det var en liten frisör, som bara hade 3-4 stolar i sin salong. Jag gick dit direkt då jag var i ganska stort behov av att klippa mina toppar då dom var jätte slitna.

Jag kunde inte valt en bättre frisör!

Hon var jätte trevlig, jätte duktig på det hon gjorde, och jag var så nöjd när jag gick därifrån.

kolla in deras hemsida: frisörhelsingborg.com

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *