Fönsterputs Helsingborg

Jag har en relation med min fönsterputsare. Eller alltså, inte relation relation, utan mer en ”jag kan inte leva utan dig” relation, utan att den för den sakens skull är romantisk. Inte för att jag skulle säga nej till det, ni skulle bara se min fönsterputsare. Herre-Guuuud säger jag bara…..

I alla fall. Jag hatar att putsa fönster. Det är märkligt egentligen, för jag älskar att städa. Jag tycker det är avkopplande att gå här och pilla, och när jag känner energin ta fart i kroppen så är det bara att höja musiken och köra loss.

Med fönsterputsning är det precis tvärtom. Jag har inget tålamod, vilket innebär att jag inte heller har tid eller lust att låta det ta den tid det tar. Jag vill att det skall gå fort och vänder med andra ord fönstret så fort jag har dragit bort det sista vattnet. Utan en chans att få torka så innebär det att det vatten som samlat sig i små fina springor rinner ner över fönstret och tvingar mig att börja om. Fantastiskt.

Det bästa jag har gjort är alltså att hyra in en fönsterputsare. Här i Helsingborg finns det även företag som ger dig möjlighet att teckna ett abonnemang, något som jag varmt rekommenderar. Det måste även företag i andra städer kunna erbjuda, eller?

De ringer alltid när det är dags för en ny putsning, och jag ser alltid till att ta ledigt så att jag kan se dem arbeta. Jag får fina fönster utan ränder, och ett himla trevligt tidsfördriv.

Så ja, är du som jag, anlita en yrkesman. Kan du dessutom använda RUT-avdraget så blir det ett billigt tidsfördriv med ett belönande resultat. Tål att tänkas på.

Intresserad att läsa mer? Klicka här: Fönsterputs Helsingborg

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *