Installera entresolplan och maximera ytan

Det finns all anledning att som företagare vända sig till två stycken områden och hämta inspiration där för att sedan applicera lösningar till sin egen verksamhet. Vilka och hur? Jo, de flesta företag har ett gemensam problem och detta oavsett vilken bransch man driver sin gebit inom; man saknar utrymme och har problem med att få plats med dels anställda, dels ett lager och dels maskiner och vertyg som man har i sin ägo. Det vill säga; man har en lokal som bjuder på ett givet utrymme och då detta är fullt så har man också svårt att ta nästa steg.

Vilka branscher menade vi då att mans ska snegla mot för lösningar av detta problem? Jo, följande: Inredning och arkitektur. En skicklig inredare och exempelvis en stadsarkitekt- planerare har nämligen en gemensam nämnare och tanke i form av att man använder höjden för att skapa mer utrymme.

Av naturliga skäl; en inredare ser att möbler och annat tar plats på golvet, sneglar uppåt och hittar lösningar – exempelvis en våningssäng eller ett etage – på höjden; en stadsarkitekt kan omöjligt skapa mer utrymme på gatuplan i en storstad och ser så höjden – skyskrapor, högre hus och tillbyggnader – som en effektiv lösning för att skapa fler bostäder. Tar man denna tanke och placerar den inom affärsverksamheter så innebär det våningsplan och detta i form av entresolplan.

Entresolplan är mobila våningsplan och det krävs i och med detta inte speciellt mycket jobb för att få den yta man behöver, företaget man köper- eller hyr entresolplan brukar kunna bistå med montering och installationen så att allt sker korrekt. Entresolplan är ofta exakt den lösning som krävs för att ta nästa steg och de går att använda till i stort sett vad som helst; en del företag använder det extra utrymmet man får av entresolplan till lager, andra väljer att bygga kontor medan ett tredje företag ställer ut produkter och visar färdiga resultat av det man säljer.

Entresolplan är en smart lösning

Oavsett vilket så är entresolplan är lösning som fungerar och som på många sätt påminner om det man brukar kalla för compact living.

I större städer där man bor i mindre bostäder så maximerar man utrymmet genom smartare, mer effektiva lösningar – soffor som går att fälla upp, våningssängar, skåp och hyllor som kombineras och blir mer funktionella möbler – och kan på så sätt bo på ett komfortabelt sätt även på ett begränsat utrymme.

Entresolplan är företagens svar på compact living och något som verkligen hjälper en att ta steget till nästa nivå.

Du kan läsa mer om entresolplan här.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *