Jag får bita ihop

Det är en viktigt redovisning i GöteborgJag har nästan precis börjat plugga mode på en skola i Göteborg, jag kommer ursprungligen ifrån Malmö så ungefär en vecka innan skolan började flyttade jag hit.

Så just nu är hela mitt liv här i Göteborg, jag har fortfarande inte riktigt fått ”hemma” känslan, men det kommer väl. Jag har börjat lära känna folk bra i skolan nu och det känns jätte bra, man behöver någon att umgås med.

Under dagarna känns det ganska bra för då är jag i skolan och hinner inte tänka på så mycket annat, likadant precis efter skolan när jag sitter med en massa plugg och fixar med maten, då tänker jag knappt på att jag är i Göteborg. Det värsta är efter detta, när jag är klar med plugg och har ätit, då snurrar tankarna och jag saknar mina vänner och min familj.

Jag får bita ihop, jag har inte bott här så länge.

Linjen jag läser gör det hela värt det, jag älskar mode och har alltid gjort! Jag var lite osäker innan på om jag skulle börja plugga eller inte, jag hade så svårt för att bestämma mig. Tillslut sa både mina vänner och mina föräldrar bara till mig att göra det, både dom och jag visste att det var det här jag vill göra i framtiden.

Efter bara två dagar på skolan försökte jag minnas vad det var som gjorde att jag tvekade på att börja plugga igen och häromdagen fick jag svaret på den frågan.. redovisning. Jag hatar redovisning. Vi fick nämligen i uppgift att ha en redovisning nu om en vecka.

Jag har alltid hatat redovisning, till och med i grundskolan när jag hade gått med samma klass i 7 år och jag kände alla jättebra.

Jag tycker att det är jobbigt att stå framför en så stor grupp människor och prata, men den här gången är det viktigare än redovisningarna på grundskolan och gymnasiet, jag måste bita ihop!

Det är en viktig redovisning, mitt betyg hänger på den.

Läs om redovisning för företag i Göteborg här: redovisninggöteborg.se

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *