Kan ni höra bröllopsklockorna?

Jag älskar bröllop. Det kanske är helt superlöjligt och tramsigt, men jag går på så många bröllop jag bara kan. Främst blir det för all del bröllop i Skåne, men det är bara för att de ligger närmst. Det kan vara lite svårt att kombinera jobb med att gå på bröllop, de kräver liksom en hel del tid. Den ultimata klädseln, den perfekta presenten, möhippan och svensexan, och så vidare.

Den perfekta platsen

Bröllop i Skåne utförs dessutom med den perfekta bakgrunden. Vackra vajande fält, närheten till djur och natur, storslagna kyrkor och glada människor. Eller ja, nu skall vi vara rättvisa. Jag har varit på många bröllop i Skåne, och folk är självklart alltid jätte glada, men självklart är de glada precis överallt. Vem kan vara arg och deprimerad på ett bröllop liksom?

Alla har vi olika drömmar

Jag älskar mina bröllop, ingen kan någonsin påstå något annat, men eftersom jag är singel så kan det klart se lite desperat ut. Så är det faktiskt inte. Jag vet faktiskt inte ens om jag vill gifta mig överhuvudtaget. Det är sin sak att hålla ett bröllop, en stor och lycklig fest med människor berusade på glädje, men att sedan vara gift, det är ju en helt annan sak. För många så är det säkerligen jätte bra, en känsla av tillhörighet. För lika många så är det troligtvis inte alls lika bra, ett fängelse, första steget mot ett slut.

Alla är vi olika som människor, och tur är väl ändå det. Vissa vill ha stora bröllop, vissa vill ha små. Vissa vill gifta sig omgående, vissa vill inte gifta sig alls.

Som sagt, alla är vi olika. Hur ser det ut för dig? När är det dags för dig att gifta dig?

Vill du läsa mer om bröllop kan du gå in på denna hemsidan.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *