Köp iPhone5 i butik

Jag hittade precis en annons där en kille ville sälja en iPhone5 för tretusen spänn. Tycker att det verkar vara rätt lågt pris för en iPhone5 som precis har kommit ut på marknaden. Ville därför bara varna alla som får för bra erbjudanden för en så dyr mobiltelefon.

Det måste ju vara något skumt med erbjudandet. Visserligen kan man ju tänka sig att denna kille köpt sin iPhone5 utomlands var den lanserades tidigare och nu av någon anledning kommit på att det finns en bättre telefon som han vill köpa. Men som jag förstår det är iPhone5 det bästa de har på marknaden. Jag kan ju ha fel, det finns ju andra mobiltelefoner som även de är grymma smartphones. I vilket fall så tror jag nog att det kommer finnas en hel del lurendrejare som kommer att försöka ”sälja” iPhone5 billigt och sedan inte leverera.

Mitt tips är att kolla upp säljaren innan ni köper en iPhone5 och kanske hellre köpa från en butik än från en privatperson. Men det är klart att de flesta redan vet. Det är ändå kanske bra att få en extra liten varning när det handlar om så mycket pengar. Billiga tillbehör hittar man enklast hos Fyndiq – till riktigt bra priser!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *