Kristianstad är en fin stad

Det är nog kul att jobba som advokat i KristianstadJag är född och uppvuxen i Kristianstad, jag tycker det är en jätte fin stad, jag tror faktiskt inte att jag kommer vilja flytta härifrån någon gång. Det är i alla fall vad jag känner just nu.

Jag har varit ute och rest ganska mycket, trots att jag fortfarande inte är så gammal. Jag har åkt till många varma länder då jag älskar sol och värme, jag tycker också det är jätte intressant att åka runt och kolla på gamla saker.

Men jag tycker inte bara att det är kul att åka utomlands, utan jag har även reste en del inom Sverige. Jag har ett jobb som innebär ganska mycket jobb på olika platser i Sverige, därför har jag även fått se många utav Sveriges alla städer, stora som små, men ingen av dem slår mitt Kristianstad.

Men jag trivs så bra här med mina vänner och min familj så nära.

Jag bor fortfarande hemma tillsammans med min mamma, jag har valt att lägga mycket utav mina pengar på resor istället för att spara till en lägenhet, och jag tycker det känns bra såhär. Jag tycker om att bo tillsammans med mamma, då hjälps vi åt med alla sysslor här hemma. Så klart kommer jag att flytta hemifrån, men inte just nu.

Min mamma jobbar som advokat här i Kristianstad, jag tycker det verkar så himla häftigt att jobba som advokat, jag har faktiskt funderat på att läsa till det förut, men har aldrig riktigt kommit dit.

Men jag tror att det hade underlättat en del att ha min mamma som advokat om jag själv skulle vilja plugga till det, då skulle jag kunna få mycket hjälp utav henne.

Läs lite om advokat här: advokatkristianstad.se

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *