Lediga lokaler Linköping – Vi har det du behöver!

Det har alltid varit en stor dröm för mig att driva ett eget företag, jag har alltid velat ha något som är mitt eget där jag är min egen chef. Så direkt när jag slutade gymnasiet så bestämde jag mig för att starta upp mitt eget företag.

Företaget gick bättre än vad jag någonsin kunnat tro

Mitt företag började växa jätte snabbt så ganska direkt så skaffade jag mig ett kontor eftersom att jag behövde anställa fler som kunde jobba för mig och nu har det blivit dags för mig att hitta ett nytt kontor eftersom vi har vuxit ur detta också.

Att hitta lediga lokaler i Linköping låter enklare än vad det faktiskt är, det finns otroligt många lediga lokaler här men det gäller att hitta den som skulle passa mitt företag allra bäst, jag vill ha lite att växa i den här gången så att vi inte behöver byta kontor på väldigt länge då det är en stor process att behöva flytta alla saker till det nya kontoret utan att det ska störa arbetet allt för mycket.

Jag har varit runt i Linköping och kollat på många olika lediga lokaler och det finns en del som jag skulle kunna tänka mig att ha som kontor, men det är väldigt svårt att bestämma sig.

Jag har tre stycken lokaler som jag ska åka och kolla på igen för någon utav dem kommer det att bli och jag hoppas verkligen att jag kommer kunna bestämma mig för någon utav dem så att jag kan känna mig nöjd. Jag hoppas även att alla i min personal kommer att trivas i den nya lokalen eftersom att det är väldigt viktigt att dem trivs med sin arbetsplats.

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *