Lite kort om bokföring

Jag har förstått att det behövs mycket papper till bokföringDet här med bokföring tycker jag är ganska så knepigt, och ska jag vara ärlig så har jag aldrig riktigt förstått det. Något jag har förstått ganska tydligt är att om man gör ynka lilla fel  i rapporten så kan man åka dit för det. Tydligen så kan man få ganska så stora straff för sådana små fel också.

När jag läser på internet om bokföring så står det att bokföring innebär att föra anteckningar över affärstransaktioner och på så sätt redovisa sina ekonomiska händelser. Så långt förstår jag helt och hållet. Däremot så vet jag inte hur ofta man ska göra sådan här bokföring, men det kanske har mindre betydelse. Jag vill ju bara veta lite kort om vad det innebär. Men jag hittade inte speciellt mycket mer när jag bara sökte på ”bokföring”, så jag lade till ”Landskrona” till frasen och fick då ”bokföring Landskrona”. Då hittade jag en sida med en massa bra information om vad bokföring är. Det var också en bra hemsida eftersom man själv kunde få hjälp med sitt företags bokföring.

Uppdrag slutfört

Jag känner verkligen att jag har fått en djupare förståelse för vad detta innebär nu och vad det finns för olika straff som man kan få om man råkar göra ett litet fel. Och om du också vill veta mer om vad bokföring innebär eller om du känner att du själv behöver hjälp med bokföringen till ditt företag så kan du gå in på denna hemsidan!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *