Musik till festen, från din telefon.

En grillfest utan musik kan uppskattas av en del människor, men de allra flesta tycker om att ha lite musik spelandes i bakgrunden medans de minglar och umgås. Men det är inte alltid man har tillgång till en stereo, och om man har tillgång till en stereo så är det inte säkert att den har en 3,5mm kontakt eller en dockningsport för iPhone. Det är vid sådana tillfällen man behöver en iphonedocka med inbyggda högtalare.

  De flesta iphonedockorna med inbyggda högtalare är också bärbara, en del av dem går på batterier och en del av dem kräver ett vägguttag för att fungera, men vägguttag finns lite överallt.  Medans telefonen sitter i dockan så laddas den oftast också, detta är mycket praktiskt då man slipper oroa sig för att musiken ska dö ut mitt i festen bara för att någon har glömt att ladda sin telefon. De flesta iphonedockorna är ganska små och lätt att ta med sig. Här är en typisk dockningsstation, den laddas via eluttag, den har 3,5mm utgång och det följer med en fjärkontroll http://www.mrgizmo.se/products/doss-speaker-dock-med-fm-radio.html . just denna dockningsstation har också inbyggd radio, vilket är perfekt om ingen har varken mobiltelefon eller mp3 spelare med sig, det är bara att trycka på mode på fjärkontrollen, leta upp din favoritradiokanal och lyssna. Fördelarna med en dockningsstation med inbygda högtalare är många och nackdelarna är få, eftersom de flesta inte är så dyra (under 1000kr) så har man inte så mycket att förlora på att köpa en.

  En annan variant av dockningsstation med högtalare är Doss rotating speaker, den ser ut som en vanlig dockningsstation med en cool design, men om man trycker på en knapp så roterar iPhonen 90 grader, så iphonens skarpa bild och ljudet från dockningsstationen ger en episk känsla när man kollar på filmer och videor. Till just denna modell så följer det med adaptrar som gör att man kan använda sin ipod touch och sin ipod nano 4 eller 5g. dockningsstationen kan köpas här:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *