Shapewear från Wacoal

Shapewear är kläder som hjälper till att forma kroppen för att se smalare ut. Spanx är ett varumärke nästan alla känner till och vet är bland de bästa på marknaden. Men det finns många andra märken som också gör riktigt bra shapewear, bland annat Wacoal har några riktigt fina shapingplagg. Här: http://www.feminint.se/shapeweargordel hittar du flera fina alternativ. 

Wacoal är ett lite lyxigare underklädesmärke som satsar mycket på bra kvalitet tillsammans med ett fint utseende. Shapewear-plaggen är designade för att framhäva dina naturliga kurvor samtidigt som de uppmuntrar en klassisk timglasform. Du hittar bodys, trosor med hög midja, shapingshorts, underklänningar, underkjolar, bhar som slätar ut valkarna och mycket mer. Shapingplaggen hjälper till att platta till magen, lyfta upp rumpan eller hålla in låren, välj själv vilka områden du vill slimma. De flesta plaggen har papperstunna kanter för att ge en osynlig övergång mellan hud och plagg. 

Precis som Spanx har Wacoal olika shapinggrad på olika plagg, vissa håller in lite lätt medans andra verkligen formar kroppen. Wacoals Reshape-varor heter Light, Moderate, Firm eller Extra Firm.

Shapewear är dock alltid ett litet krångligt område med tanke på smalhetsen som finns i vårt samhälle. Shapingplagg kan lätt ge intrycket av att det är bättre att vara smal med en klassisk timglasform och om du inte lyckas med det så är du fel. Det är inte ett roligt budskap att sprida. Men det finns fortfarande ett stort antal kvinnor som verkligen vill forma sina kroppar och eftersom man ska ha rätt över sin egen kropp är det inte heller rätt att dissa shapingplagg och påstå att det är fel att bära dem. Shapewear kan även vara ett sätt att forma kroppen så att den passar bättre till vissa plagg.

Men oavsett om du vill använda shapewear eller inte: kom ihåg att du är vacker och att du alltid har mer att erbjuda än en fint formad kropp.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *