Sveriges bästa bikini

Panos Emporio är Skandinaviens ledande modehus inom badkläder & accessoarer. Märket startades i mitten av 80-talet och har övr de senaste 30 åren blivit ett väletablerat märke i badklädesbranschen. Senaste säsongen SS16, eller "Spring/Summer 2016" som det står för har nu dragit igång på riktigt och stilen på den nya kollektionen hämtar inspiration från konkurrenter cirka 6000 kilometer bort med scrunch bikinis och brasilianska skärningar som huvudpunkter för att tilltala en lite yngre målgrupp än tidigare. Stamkunder behöver dock inte oroa sig för att det ska bli svårt hitta något som passar då Panos Emporio inte skapar för en enda målgrupp, utan att alla ska ha något som faller dem i smaken.

Från den helfärgade Kandia Ilektra, som är virkad i vackra mönster till den färgglada Mykine, med naturmotiv och flätade knytband och stilrena Mytilini-seten i neonfärger, allt har en plats och ett syfte i kollektionen. Alla kan hitta något som passar ens egen stil och smak, vare sig man tycker om plottriga mönster eller helfärgade bikinis i konservativt stuk.

Vill du piffa till ditt strandbesök med de snyggaste bikiniuppsättningarna utan att tömma kontot helt och hållet är denna kollektionen ett av de bästa valen som existerar, och bästa stället att få tag på det är här: http://www.beachwear.se/panos-emporio

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *