Tandläkare Örebro – Tandblekning

När man gör ett besök hos sin tandläkare i Örebro så finns det många olika saker som dem kan hjälpa en med. Förut har jag alltid tänkt att till tandläkaren går man för att laga hål eller för att kolla om man har hål eller annat som  behöver fixas, men dem kan göra mer än så, dem kan nämligen bleka dina tänder.

En av mina vänner gick till sin tandläkare i Örebro och gjorde en tandblekning, resultatet på hennes tänder blev fantastiskt bra, dem blev vita men de blev ändå så där onaturligt vita som en del tänder kan bli utan det såg väldigt naturligt ut.

Jag själv blev jätte sugen på att göra en tandblekning och hon berättade för mig lite hur det gick till. Hon började med att boka tid hos sin tandläkare i Örebro för en undersökning av hennes tänder där dem kollade hur hennes tänder mådde och om dem skulle ta jätte stor skada av tandblekningen eller inte. En del har kanske jätte skadade tänder sen innan och då kommer det bara bli mycket värre om man bleker sina tänder.

Jag tyckte det lät jätte bra att tandläkaren är så snäll och kan rekommendera en att inte göra det för att resultatet ändå inte kommer bli bra. Såklart kan dem inte neka något att göra en tandblekning men då har dem ändå varnat personen innan och sagt att det inte kommer bli bra.

Efter att min kompis hade berättat detta för mig så bokade jag faktiskt tid hos min tandläkare för att kolla om jag kan göra det, jag har inte varit där än men jag är jätte sugen på att göra det så jag hålle tummarna för att mina tänder är i bra skick.

Läs mer om Tandläkare Örebro

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *