Telisol

Idag skall jag äntligen in på en intervju hos Telisol. Vi schemalagde den för en vecka sedan, vilket innebär att jag har haft ett antal dagar på mig att gå runt och vara nervös. Jag är egentligen ganska tuff och så, men en arbetsintervju är ju ändå en arbetsintervju.

Än så länge har jag i alla fall fått en förbannat bra uppfattning av företaget. Redan i telefon fick jag en liten presentation, och killen jag snackade med var oerhört trevlig. För den som inte vet så är Telisol bland annat återförsäljare för Telias produkter, telefon och internetlösningar, och inriktar sig enbart mot företag.

Jag söker alltså ett jobb som telefonförsäljare, något jag har absolut ingen som helst erfarenhet av. Men det är ju så, ny student, alla är vi barn i början. Så nu hoppas jag väl mer eller mindre att de ger mig en chans ändå. Har dock en polare som jobbat där tidigare, och han har sagt att det troligtvis inte kommer spela någon roll, och att de har sjukt bra internutbildningar så fort man fått anställningen.

Så ja, nu försöker jag mer eller mindre fördriva tiden så gott det går.

Om ett par timmar är det dags, och det är svårt att fokusera på något annat än just detta. Efter intervjun skall jag dock möta upp mamma i stan, och sen gå ut och äta något. Får ju liksom passa på när jag ändå befinner mig inne i Malmö. Skulle väl kanske kunna tänka mig att hon också är lite nyfiken på hur det har gått.

Så ja, mina vänner, håll nu alla tummar för mig. Ni anar inte hur mycket jag behöver och vill ha det här jobbet!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *