Vad är det som gör att strumpor försvinner?

En fråga som många ställt sig själva och andra är, vad händer egentligen med alla dessa strumpor som försvinner efter tvätten? Inga andra plagg i par, till exempel bikiniset, har detta problem. Badkläder i allmänhet är helt skonade från dessa mysteriska försvinnanden. Vad kan det då vara som får alla dessa strumpor att strula? 

 

Efter noggrann efterforskning i detta ämne och även hembesök hos drabbade individer har jag kommit fram till svaret på denna gåta. En gåta som är lika ålderdomlig som strumporna själva. 

 

Sockdvärgar. De lever i väggarna. De har utvecklats sida vid sida med människan. De ser dig sova, de ser dig tvätta, de ser dig – alltid. Sockdvärgarna livnär sig på sockar och diverse bortglömda småplagg likt mössor och vantar. Maxhöjden på infångade exemplar har uppmätts till 70cm. Deras utseende varierar, och det verkar heller inte finnas några bestämmda kön. Alla hittils sedda individer har haft skägg av varierande längd.

 

De utgör inget större hot emot människor, men föredrar att vara ostörda. Om en större grupp blir pressad kan den dock gå till attack genom att bita folk i benen samtidigt som de gällt skriker om grevéost. Något som min laktosintoleranta kollega fick erfara. Osten blev hans död. 

 

För mer information om sockdvärgarna och deras leverne, plus mängder av de bästa bikinisetten och badkläderna, besök http://www.beachwear.se/kvinna/bikinis

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *