Vilse bland kontorshotellen i Stockholm?

Jag har inte någon större erfarenhet när det kommer till just Stockholm. Jag har varit där en del men inte tillräckligt för att jag skall känna till saker som tunnelbanor och bussar. Dessutom vet jag inte heller vädersträck och områden i Stockholm så fast människor är trevliga och försöker hjälpa till, kan jag sällan begripa deras vägtips när jag som alltid skall promenera från ett ställe till ett annat. Det händer från och till att jag går vilse när jag är i en ny stad och sist var det i jakt efter ett speciellt kontorshotell i Stockholm. Det skulle vara enkelt att hitta dit och jag hade till och med skaffat en turistkarta i och med att jag känner till hur snurrigt det kan vara under rusningstid, men inte ens det hjälpte mig direkt.

Plötsligt stod jag där i en djungel av kontorshotell i Stockholm, men dessvärre stämde det inte en sekund med den adress jag skulle till och det blev tydligt för mig att det är en ganska stor stad trots allt. Jag fick tillslut fråga mig fram till en tunnelbana för att komma rätt och då gick det faktiskt riktigt bra. Jag hade visst utgått ifrån att jag var på kungsholmen fast jag var på södermalm. Jag vet att det låter omöjligt, men så gick det till. Ett bra tips på kontorshotell är kontorsplatsen

Tillslut kom jag fram till det kontorshotell i Stockholm jag skulle till och fick uträttat mina ärenden om än lite svettig efter en mycket snabb vandring från uppgången. Jag försöker bli bättre på det där med lokalsinne, men det funkar sådär får jag säga. Även om det är intressant att gå i en ny stad faller ofta blicken på helt andra saker än skyltar och gator utan mer in genom butiksfönster och bilar som kör förbi. Nu har jag eget kontor på ett kontorshotell i Stockholm så jag har väl börjat lära mig lite bättre nu i vilket fall. Kanske det blir lättare med tiden. Vem vet, jag kanske skulle gå vilse hemma i Göteborg nu när jag vistas i Stockholm. Det är ingenting jag skulle oroa mig för, men kanske.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *